• 09194369892
  • info@milatech.ir
    milatech menu logo newmilatech menu logo newmilatech menu logo newmilatech menu logo new
    • خانه
    • فروشگاه محصولات
      • مکمل های غذایی
      • بیمارستانی
      • ورزشی
      • مادر و کودک
      • مواد اولیه غذایی
    • اخبار و مقالات
      • مقالات سلامت
      • مقالات ورزشی
      • مقالات بیمارستانی
    • مشاوره رایگان
    • شعب و نمایندگی
      • نمایندگی های پخش
      • داروخانه های منتخب
      • درخواست نمایندگی
    • میلاتک
      • دانلود کاتالوگ ها
      • درباره ما
    • تماس باما
    0

    کاهش وزن در کودکان

    • صفحه اصلی
    • مقالات سلامت
    • کاهش وزن در کودکان
    نحوه انتخاب ویتامین برای کودکان
    10 آوریل، 2023
    کاهش وزن بارداری
    10 آوریل، 2023
    10 آوریل، 2023

    در ایالات متحده، تعداد کودکان چاق در دو دهه گذشته رو به افزایش بوده است. چاقی در دوران کودکی باعث ایجاد مشکلات در آینده می شود. والدین و معلمان می توانند با کمک به آنها در ایجاد عادات غذایی سالم و محدود کردن وسوسه های سرشار از کالری به کودکان در حفظ وزن سالم کمک کنند.

    عادات غذایی سالم را ایجاد کنید:

    • تهیه سبزیجات، میوه ها و محصولات سبوس دار
    • در نظر گرفتن شیر یا محصولات لبنی کم چرب یا بدون چربی از جمله پنیر و ماست
    • انتخاب گوشت بدون چربی، مرغ، ماهی، عدس و لوبیا را برای تامین پروتئین
    • تشویق خانواده به نوشیدن زیاد آب
    • محدود نمودن مصرف نوشیدنی های شیرین
    • محدود نمودن مصرف قند و چربی اشباع شده

    کاهش دسترسی به تنقلات پرچرب و شور و شیرین. به فرزندانتان اجازه دهید این غذاها را به ندرت بخورند. نمونه‌هایی از میان‌وعده‌های ساده، کم‌چرب و کم‌شکر که ۱۰۰ کالری یا کمتر دارند آورده شده است:

    1 فنجان هویج، بروکلی یا فلفل دلمه ای با 2 قاشق غذاخوری هوموس، یک سیب یا موز متوسط، 1 فنجان زغال اخته یا انگور.

    • به کودکان کمک کنید تا فعال بمانند فعالیت بدنی منظم علاوه بر سرگرم کننده بودن برای کودکان، فواید زیادی برای سلامتی دارد، از جمله: تقویت استخوان ها، کاهش فشار خون، کاهش استرس و اضطراب، افزایش عزت نفس و کمک به مدیریت وزن.

    کودکان 3 تا 5 ساله باید در طول روز فعال باشند. کودکان و نوجوانان 6 تا 17 ساله باید حداقل 60 دقیقه در روز فعالیت بدنی داشته باشند. فعالیت های هوازی ( هر چیزی است که باعث می شود ضربان قلب تندتر شود) . همچنین فعالیت‌های تقویت‌کننده استخوان مانند دویدن یا پریدن و فعالیت‌های تقویت‌کننده ماهیچه‌ها مانند کوهنوردی

    به یاد داشته باشید که کودکان از بزرگترها تقلید می کنند. شروع به اضافه کردن فعالیت بدنی به برنامه روزانه خود کنید و فرزندتان را تشویق کنید تا به شما بپیوندد.

    • زمان کم تحرکی را کاهش دهید

    اگرچه زمان آرام برای مطالعه و تکالیف خوب است، اما زمان تماشای تلویزیون، بازی های ویدیویی یا وبگردی کودکان را به بیش از 2 ساعت در روز محدود کنید.

    • از خواب کافی اطمینان حاصل کنید

    خواب کم با چاقی مرتبط است، تا حدی به این دلیل که خواب ناکافی باعث می شود بیشتر غذا بخوریم و فعالیت بدنی کمتری داشته باشیم. کودکان نسبت به بزرگسالان به خواب بیشتری نیاز دارند و میزان آن بر اساس سن متفاوت است.

     

    از دست دادن اشتها در کودکان ممکن است باعث نگرانی بیشتر والدین شود. با این حال، در کودکان بین دو تا پنج سال بسیار شایع است. با این وجود، در برخی موارد نادر، از دست دادن اشتها ممکن است دلیلی برای نگرانی باشد. بنابراین، اگر متوجه شدید که کودکتان کمی بیش از حد اشتهای خود را از دست می دهد، باید با پزشک مشورت کنید.

     

    چه زمانی باید نگران بود؟

    اگر کودک شما وزن و قد طبیعی دارد (برای سن خود)، پس ممکن است دلیلی برای نگرانی وجود نداشته باشد، زیرا برخی از کودکان با جثه کوچک ممکن است نیازهای غذایی کمتری داشته باشند و بنابراین اشتهای کمتری دارند. اما اگر کودک شما بزرگتر است و از دست دادن اشتها ناگهانی و با کاهش وزن همراه است، می توانید برای شناسایی علت و اصلاح آن با یک متخصص اطفال مشورت کنید.

     

     

    دلایل احتمالی از دست دادن اشتها در کودکان

    اگر کودک شما همیشه خسته و تحریک پذیر است، ممکن است به کمبود اشتها مرتبط باشد. در اینجا چند دلیل احتمالی وجود دارد که چرا کودکان ممکن است اشتهای خود را از دست بدهند:

    1. سرعت رشد آهسته

    تغییر در رشد می تواند باعث کاهش اشتها در کودکان شود. در سال اول، کودکان به سرعت رشد می کنند. اما بعد از آن رشد کند    می شود و ممکن است غذای کمتری بخورند. در این دوره کاهش اشتها کاملا طبیعی است.

    1. بیماری

    بیماری اغلب می تواند منجر به کاهش قابل توجه اشتها در کودکان شود. اگر کودک شما از گلودرد، آنفولانزای معده، اسهال، سردرد، تب یا علائم دیگر رنج می‌برد، ممکن است کمتر از چیزی که معمولاً انجام می‌دهد غذا بخورد. خوشبختانه، بیشتر کودکان پس از بهبودی اشتهای خود را دوباره به دست می آورند.

    1. استرس

    استرس می تواند اثرات منفی بسیاری از جمله کاهش اشتها بر کودکان خردسال داشته باشد. اگر متوجه شدید که کودک شما علاقه خود را به خوردن غذا از دست می دهد یا به سختی می خوابد، ممکن است از استرس رنج می برد. برای رفع اشتهای ضعیف فرزندتان، باید علت استرس را شناسایی کرده و آن را کاهش دهید. برخی از علل رایج استرس در دوران کودکی عبارتند از:

    مسائل خانوادگی مانند مرگ در خانواده، مرگ حیوان خانگی یا تولد خواهر یا برادر، قلدری، ناتوانی در مقابله با فشار تحصیلی و انتظارات غیرعملی والدین

    1. افسردگی

    افسردگی می تواند دلیل دیگری برای بی اشتهایی کودک باشد. اکثر والدین افسردگی را با غم و اندوه اشتباه می گیرند. اما غم و اندوه و افسردگی یکی نیستند. احساس غم و اندوه با گذشت زمان از بین می رود، اما افسردگی نه. افسردگی نه تنها کودک را غمگین می کند بلکه در زندگی عادی او نیز اختلال ایجاد می کند. اگر فرزند شما نسبت به فعالیت هایی که قبلاً از آنها لذت می برد، بی علاقگی قابل توجهی نشان دهد، ممکن است افسرده باشد. تغییر در عادات غذایی می تواند نشانگر قوی افسردگی باشد. توصیه می شود در صورت نگرانی به دنبال مشاوره پزشکی باشید.

    1. بی اشتهایی عصبی

    گاهی اوقات، کودکان به منظور تقلید/ کپی کردن از بت های سینمایی و به دلایل دیگر، بیزاری روانی نسبت به غذا خوردن پیدا         می کنند. آنها سعی می کنند تا زمانی که ممکن است بدون غذا بمانند. حتی زمانی که غذا می خورند، غذاهای کم چرب را انتخاب       می کنند و بعداً از خوردن آنها احساس گناه می کنند. ژنتیک، عدم تعادل شیمیایی مغز و مشکلات رشد نیز می توانند باعث بی اشتهایی عصبی شوند. اگر کودک شما بیش از آنچه که باید از غذا اجتناب می کند یا ورزش می کند و در عین حال وزن خود را به شدت کاهش می دهد، ممکن است از بی اشتهایی عصبی رنج ببرد. یک متخصص اختلالات خوردن می تواند به شما بگوید که چگونه به کودک بی اشتهایی خود کمک کنید تا اشتهای خود را به دست آورد.

    1. داروها

    اگر کودک اخیراً یک دوره آنتی بیوتیک مصرف کرده باشد، ممکن است اشتهای او تحت تأثیر قرار گیرد. چندین داروی دیگر نیز       می توانند بر اشتها تأثیر بگذارند.

    1. کم خونی

    کم خونی یکی دیگر از دلایل احتمالی کاهش اشتهای کودک است. کودکان مبتلا به کم خونی بی حال، خسته و تحریک پذیر به نظر می رسند. اگر کم خونی درمان نشود، می تواند در رشد و عملکرد درسی کودک شما اختلال ایجاد کند. اگر در کودک خود مشکوک به کم خونی هستید، آزمایش خون انجام دهید.

    1. کرم روده

    کرم های روده می توانند باعث بی اشتهایی در کودکان شوند. کرم‌ها وارد سیستم گوارشی کودک می‌شوند و به‌عنوان انگل در آنجا زندگی می‌کنند و باعث خونریزی روده، کاهش اشتها، اسهال خونی و غیره می‌شوند.

    1. یبوست

    حرکات نامنظم روده در کودکان می تواند منجر به یبوست شود. از دست دادن اشتها در کودکان می تواند باعث یبوست شود.

    چگونه اشتهای کودک خود را تقویت کنیم

    کودکان دوست دارند میان وعده بخورند. اما این میان وعده ها باید به اندازه وعده های غذایی خوب باشند. انتخاب های غذایی هوشمندانه داشته باشید. به عنوان مثال، به جای چیپس و ساندویچ، بادام زمینی بوداده یا به جای کوکی، سبزیجات پخته به کودک بدهید.

    به آنها اجازه ندهید که وقتی زمان غذا است میان وعده بخورند. یک فاصله زمانی ثابت بین هر دو حفظ کنید.

    بادام زمینی ممکن است به افزایش اشتها و پروتئین سازی کمک کند، از این رو به رژیم غذایی کودک خود غذاهای مبتنی بر بادام زمینی اضافه کنید.

    اگر فرزندتان از خوردن شیر امتناع کرد، کلسیم را به شکل پنیر، ماست، خامه و کشک به رژیم غذایی او اضافه کنید. در صورت تمایل می توانید از شیر غیر لبنی نیز استفاده کنید.

    اگر کودک شما اشتهایش کاهش یافته است، لقمه های کوچک تری به او بدهید تا زمانی که خودش به درستی غذا بخورد. مقادیر کمتر ممکن است به افزایش متابولیسم و ​​در نتیجه افزایش اشتها کمک کند.

    فهرستی از غذاهای مغذی که فرزندتان دوست دارد بخورد تهیه کنید و غذاها را مطابق با ذائقه او تنظیم کنید. وقتی کودک شما غذای مورد علاقه خود را در بشقاب می بیند، احتمال بیشتری دارد که غذا بخورد.

    برای افزایش وزن، غذاهای سالم و پر کالری انتخاب کنید.

    سبزی ها و چندین سبزی دیگر را با هم مخلوط کنید تا رنگ های متنوعی را در وعده غذایی کودکتان ایجاد کنید.

    آنها را با توت فرنگی، عسل، موز، یخ و ماست یونانی یک اسموتی درست کنید تا غذا خوشمزه شود.

    سعی کنید غذاها و طعم های جدید را به آرامی معرفی کنید تا فرزندتان به ذائقه آنها عادت کند.

    اگر اشتهای کودک شما حتی پس از انجام این اقدامات به حالت عادی برنگشته است، بهتر است آنها را نزد پزشک اطفال ببرید زیرا ممکن است یک بیماری زمینه ای وجود داشته باشد. همچنین هرگز کودک خود را به خاطر کم خوردن تنبیه یا سرزنش نکنید. در عوض، الگوهای غذایی آنها را رعایت کنید و سعی کنید علت کاهش اشتها را بیابید.

    همچنین گاهی ممکن است کودک متناسب با سن خود غذا بخورد و فراتر از انتظارات والدین ممکن است باعث نگرانی والدین شود. با چند نکته ساده، ممکن است بتوانید از کاهش اشتها در کودکان جلوگیری کنید (فقط زمانی که هیچ بیماری زمینه ای وجود نداشته باشد).

    وعده‌های غذایی را برای فرزندانتان جالب و بصری جلوه دهید.

    هنگام صرف غذا با بچه ها بحث و سرزنش نکنید.

    برنامه غذایی را طوری تنظیم کنید که فقط زمانی که کودک گرسنه است غذا سرو کنید.

    فرزندتان را تشویق کنید تا غذای سالم انتخاب کند.

    وعده های کوچک را در فواصل منظم سرو کنید.

    فرزندتان را تشویق کنید که فعالیت بدنی داشته باشد.

    Share
    0

    Qwert.ir
    © 1398 تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به میلاتک می باشد
    طراحی سایت توسط شرکت کیوورت